FAQ – Gyakori kérdések

Válassza ki a témához kapcsolódó gyakori kérdéseket

  1. Regisztráció
  2. Bejelentkezés a beállításokhoz
  3. Hírlevél beállítása
  4. Hírlevél küldésének tiltása
  5. Kérdések, melyek itt nem találhatóak

Regisztráció

Érdekel az aktuális Last Minute kínálat, mit kell tennem?

Elég, ha beregisztrálja magát a http://newsletter.INVIA.hu/ oldalon, e-mail címének megadásával. Ezt követően elküldjük Önnek e-mailen keresztül a regisztráció befejezéséhez szükséges instrukciókat.

A regisztráció után kaptam egy e-mailt, hogy fejezzem be a regisztrációt, mit tegyek?

Elég, ha az e-mailben foglalt linkre való kattintással befejezi az aktuális Last Minute ajánlatok vételezését az INVIA.HU oldalról.

Bejelentkezés a beállításokhoz

Be szeretném állítani a hírlevelet, de nem tudom, hogy hol jelentkezzem be a beállításokhoz

A beállításokhoz kétféleképpen lehet bejelentkezni. Adja meg e-mail címét és jelszavát a http://newsletter.INVIA.hu/ oldalon vagy kattintson az Ön hírlevelének beállításai linkre bármelyik elküldött aktuális Last Minute kínálat hírlevelének bal oldali felén.

Próbálozom a bejelentkezéssel, de nem sikerül, hol lehet a probléma?

A legtöbb ilyen eset akkor történik, amikor helytelen e-mail címet vagy jelszót ad meg. Elsősorban a jelszóban lehet a hiba. A jelszavakat az emberek sokszor elfelejtik és nem kell helyesen teljes egészében sem emlékeznie rá. Ha elfelejtette jelszavát, nem kell, hogy pánikba essen, elég ha csak újra engedi elküldeni. Figyelmeztetjük, hogy az INVIA.HU oldalra bármelyik szolgáltatáshoz való bejelentkezés során fontos a betűk mérete is a jelszóban.

Hírlevél beállítása

Csak egy konkrét országba szóló utazások kínálatát szeretném kapni.

Elég csak bejelentkeznie a hírlevelének beállításához (nem tudja hogyan? Tanácsot ad a FAQ) és kiválasztania a kért országot. Bejelölhet egyet, de többet is egyszerre. Ha nem jelöl be egyet sem, akkor a Last Minute utak egy általános válogatását fogjuk elküldeni Önnek.

Egyszer egy héten szeretnék kínálatot kapni.

Elég csak bejelntkeznie a hírlevelének beállításához (nem tudja hogyan? Tanácsot ad a FAQ) és kiválasztania valamely lehetőséget naponta | hetente | minden második héten | egyszer egy hónapban. A kiválasztott időintervalummban ezentúl fogjuk küldeni Önnek az aktuális Last Minute utazások és üdülések kínálatát.

Februártól májusig terjedő utazások listáját szeretném kapni

Elég csak bejelentkeznie a hírlevelének beállításához (nem tudja hogyan? Tanácsot ad a FAQ), majd válassza ki a felső bal menüben a RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS-t. Itt választhatja ki szükség szerinti termínusokat, választását a kérvény végén egy gombnyomással érvényesítheti.

Adott szállástípussal, étkezéssel vagy üdüléstípussal szeretnék kínálatokat kapni

Elég csak bejelentkeznie a hírlevelének beállításához (nem tudja hogyan? Tanácsot ad a FAQ), majd válassza ki a felső bal menüben a RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS-t. Itt kiválaszthatja a kért szállástípust vagy étkezést. Csak egy típust lehet választani. Választását a kérvény végén egy gombnyomással érvényesítheti, így el is menti őket.

Szeretném, hogy az Önök Last minute ajánlata csak márciustól júniusig járjon, amikor a nyaralás számomra aktuális.

Erre is gondoltunk az aktuális Last Minute utak összeállításánál, hogy ajánlataink éppen akkor járjánaka Önnek, amikor Önt azok érdekelhetik. Elég csak bejelentkeznie a hírlevelének beállításához (nem tudja hogyan? Tanácsot ad a FAQ), majd válassza ki a felső bal menüben a RÉSZLETES BEÁLLÍTÁS-t. Itt állíthatja be az időintervallumot, mikortól meddig szeretné tőlünk kapni az aktuális Last Minute utak kínálatát az e-mail címére.

Szeretném, ha a küldött kínálat csak a prágai indulású üdüléseket tartalmazza.

Sajnos ez a funkció a jelenlegi hírlevél verziójában nem elérhető. Hasolnóan lehet azonban küldeni a Last Minute utazások kínálatát a közlekedési forma szerint. A közeljövőben ezen funkciót is ki tudja majd választani.

A hírlevél küldésének befejezése

Már nem szeretném kapni az akutális Last Minute üdülések kínálatát.

Ebben az esetben elég a kapott kínálat alsó részében található ezen linkre kattintani és a küldés abbamarad. Hírlevelünk azonban lehetővé teszi, hogy csak bizonyos időszaki küldést állítson be, lásd FAQ Hírlevél beállításai, 5. kérdés.

Az aktuális Last Minute ajánlat küldését csak egy bizonyos időszakban szeretném leállítattni. Lehetséges ez?

Igen, lehetséges, nagyon egyszerűen beállíthatja a bejelentkezés után hírlevelének beállításainál (nem tudja hogyan? Tanácsot ad a FAQ), ahol az ALAPBEÁLLÍTÁSOK menüben elég kijelölnie a küldés lehetőségeit.

Általános

Ingyenes a Last Minute Hírlevél szolgáltatás, nem szeretnék fizetni.

Igen, ez a szolgáltatás az érdeklődők számára ingyenes és nem leledzik belőle semmilyen kötelessége cégünk iránt.

Nem találtam meg itt kérdésemet, mit tegyek?

Ebben az esetben kérjük küldje el kérdését e-mail címünkre, a newsletter@invia.cz címre, és egyidejűleg küldje el az utolsó Last Minute hírlevelet, amit kapott. Ha nem küldi el, akkor a technikai támaszunk nem fog reagálni kérdéseire.